mikasa volleybal

Amsterdam bezoeken

beachvolleybal bal

volleybalnet

Volleybalclub Vrij Spel Amsterdam Oost

Een potje volleybal spelen in het park is een leuke besteding van een mooie zomeravond. Vind je het leuk om (weer) te gaan volleyballen en actief te blijven in de vakantie? Dan is parkvolleybal van Volleybalclub Vrij Spel Amsterdam Oost een aanrader voor jou!

Iedere zondagavond vanaf 19:00 uur tot 21:00 uur en woensdagavond vanaf 19:00 uur tot 21:00 uur in de maanden mei, juni, juli, tot eind augustus en in de zomervakantie als het weer het toelaat die dag.

 Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit maar het is wel leuk als je één keer trakteert, b.v. appeltaart, cake, koekjes, meloen, bananen, appels, drinken, enz.... voor de groep. Je kunt namelijk alle zomermaanden gratis volleyballen, twee keer in de week in het Oosterpark. Elke keer wanneer er een parkvolleybal dag is mag je gratis meedoen!

Voor iedereen die zelfstandig volleybal kan spelen op zijn/haar niveau, het maakt dus niet uit hoe goed je kunt volleyballen en hoeveel ervaring je hebt. Je kunt in een vrijblijvende sfeer meedoen in de zomermaanden. Bij regen gaat het niet door, dus je hoeft niet te vrezen voor een nat pak. Heb je zin om mee te doen met parkvolleybal? Wil je je je smash en service verbeteren? Meld je dan aan voor deze activiteit!

Bij regen gaat het volleyballen niet door in het Oosterpark. We werken met een WhatsApp groep zodat iedereen weet of parkvolleybal die dag doorgaat!

Park volleybal in het Oosterpark / Vrij Spel Amsterdam Oost

- © 2017  Volleybalclub Vrij Spel Amsterdam Oost -

- email zaal/indoor volleyball: vrijspel.amsterdam@gmail.com -

- email parkvolleybal: parkvolleybal@gmail.com -

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now